Udforsk Rømø fra en el-cykel.

Oplev Danmarks sydligste vadehavsø Rømø helt tæt på med en el-cykel.

På hyggelige cykelstier gennem 9 ”byer” med blik ud over vadehavet mod øst, og langs stranden med et fantastik frit udsyn ud over Vesterhavet. Undervejs oplever man de gamle kommandørhuse, hvor kaptajnen, der sejlede på hvalfangst ved Grønland, boede. På museet i Toftum kan man komme på sporet af livet i hvalfanger tiden på Rømø.

Panorama-cykelruten, der også går under navnet ”Kommandøren og hvalen”, er 31 km lang og velegnet til en heldags udflugt.

Gennem den fantastiske natur på Rømø

Man starter i Havneby, den største by i den sydlige ende af øen. Herfra kan man tage færgen til øen Sild (Tyskland). Den første seværdighed på cykelstien mod nord er redningsstationen (i dag brandstation) i Kirkeby fra 1887 og Sct. Clemens kirken fra 1200-tallet. Der venter jer en fantastiske udsyn over øens klitter og heder. Her har man mulighed for rigtig at nyde naturen og roen.

Planlæg turen med din El-cykel her:

Vælg din ønskede lejeperiode. Hvis du vil have cyklerne leveret og afhentet, skal du indtaste start og sluttid klokken 17:00 og aktivere leveringstjenesten i indkøbskurven.